Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde “Hemşirelik Bakımında Farklı Bir Bakış Açısı: Mizah” Semineri Düzenlendi

28.12.2023
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen “Hemşirelik Bakımında Farklı Bir Bakış Açısı: Mizah” adlı seminer, 28 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Eğitime, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr. Üyesi Emel Tuğrul, akademik-idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmaları Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Gezer, Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emel Tuğrul tarafından gerçekleştirildi. Seminerde eğitim veren Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Hemşirelik Esasları Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Süreyya Bulut, “Hemşirelik Bakımında Farklı Bir Bakış Açısı: Mizah” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. 

Soru-cevap bölümünün ardından Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu’nun Dr. Öğr. Üyesi Süreyya Bulut’a teşekkür belgesi ve çiçek takdim etmesiyle seminer sona erdi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN