Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde ‘Hayat Vermek Elinizde’ Sloganı ile Organ Bağışı Etkinliği Düzenledi

07.11.2023
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (ASHMYO) Diyaliz Programı ile İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen ‘Hayat Vermek Elinizde’ sloganı ile organ bağışı konulu etkinlik, 6 Kasım 2023 tarihinde ASHMYO binası önünde gerçekleştirildi.

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte; Üniversitemiz öğrencileri ile akademik-idari personeline, organ bağışının önemini anlatmak, organ bağışı sayısını artırmak ve halkın organ bağışı bilincini geliştirmek amacıyla broşürler dağıtıldı.

Etkinlik, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları V. Tanfer Bilge ve Ramazan Bilir, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ayden Çoban, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nazan Öztürk, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doc. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr Üyesi Emel Tuğrul, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Sibel Şeker ve Dr. Öğr. Üyesi Esra Örenlili Yaylagül, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Turgay Eray, Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayten Taşpınar, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğr. Gör. Şinasi Yaylagül, Meslek Yüksekokulu akademik- idari personeli ve Diyaliz bölümü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gönüllülerden bağış talebi alınan organ bağışı haftası kapsamında yapılan etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN