Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Görevde Yükselme Töreni Gerçekleşti

24.12.2018
Üniversitemizde yakın dönemde görevde yükselmeleri gerçekleşen öğretim üyelerimiz için hazırlanan tören, 20 Aralık 2018 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın başkanlığında düzenlenen törene; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Prof. Dr. Halil Kırnak ve görevde yükselmeleri gerçekleşen akademisyenlerimiz katıldı.

Sohbet havasında geçen etkinlikte, 7 öğretim üyemiz profesörlüğe, 25 öğretim üyemiz doçentliğe yükselirken, 1 öğretim üyemiz de Dr. Öğretim Üyesi unvanını kazandı. Öğretim üyeleri yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan devam eden projelere desteklerini sürdüreceklerini ifade etti. Prof. Dr. Bircan “Aynı zamanda kurulan pek çok üniversiteden akademik alanda çok daha iyi bir konumdayız. Daha iyi bir noktaya gelebilmek için araştırmaların sayısını arttırarak en iyi kaliteyi yakalamayı hedeflemeliyiz. Ulusal ve uluslararası alanda örnek projelerle Üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Görevde yükselmeleri gerçekleşen öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN