Panele, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, 6. Dönem Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Mehmet Yılmaz, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Hamit Eray Yeşilçayır, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından açılış konuşmalarını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Dekan Prof. Dr. İsmail Böğrekçi ve Prof. Dr. Hilal Şahin Nadeem, gıdanın sosyal ve ekonomik açıdan önemine vurgu yaparak küresel ısınma, sulak alanların hızla kuruması ve buna bağlı olarak tarımsal üretimin azalması ile bu durumun dünya nüfusunun beslenmesi açısından ciddi bir tehlike arz ettiğine değindiler.
Panelde, Fahri Yemişçioğlu (Gıda Mühendisi, Akademisyen, IFFCO Türkiye Proje Partneri) ve Nilgün Olan (Gıda Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi, ZER Zeytincilik Tarım Ürünleri Gıda Sanayi A.Ş.) konuşmacı olarak yer aldı. Fahri Yemişçioğlu ve Nilgün Olan, katılımcılara gıda sektöründeki tecrübelerini aktararak bilgilendirmelerde bulundu.
Üniversitemiz mezunları Eda Cengiz (Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş. Üretim Ekip Lideri), İrem Özer (GABAY Dış Ticaret ve Gıda Sanayi A.Ş. Gıda Güvenliği Ekip Lideri) ve Yasin Uygar Bilgiç (Euro Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. Üretim Uzmanı) ise kendileri gibi Üniversitemizden mezun olacak öğrencilere iş hayatlarındaki tecrübelerini aktararak tavsiyelerde bulundu.
Panel, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasının ardından konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür belgesinin verilmesiyle sona erdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu