ÜNİVERSİTEMİZDE GELENEKSEL SPOR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

08.03.2016
Üniversitemizde her yıl düzenlenen geleneksel spor şenliklerinin 21.’si, 29 Şubat 2016 tarihinde Adnan Menderes Stadı yan sahalarında oynanan futbol maçı ve 1 Mart 2016 tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Salonu’nda oynanan basketbol müsabakaları ile başladı.

21. Spor Şenlikleri’nin açılışına Rektör Yardımcımız ve Şenlik Organizasyon Komitesi Başkanı Prof. Dr. Recai Tunca, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Spor Şenliği Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Reşat Kartal, Sağlık Kültür ve Spor Daire (SKS) Başkanı Fevzi Çavdar, Şenlik Yürütme Kurulu Üyeleri, Basketbol takımlarının antrenör ve sporcuları ile Aydın basketbol hakemleri katıldı.

Aydın il merkezi, Nazilli ve Söke’de devam eden spor şenliklerinde futbolda 27, basketbolda 29, voleybolda 37 takım yarışacak. Ferdi sporlarda ise satranç, kros, tenis ve masa tenisi branşlarında personel ve öğrenciler yer alıyor. Personel salon futbolunda yeterli takım sayısına ulaşılması halinde müsabakalar grup ya da elemeli sisteme göre yapılacak.

Bu yıl ilk defa her branştan bir takıma centilmenlik çerçevesinde “Fair Play” ödülü verilecek olan şenlikler, 20 Mayıs 2016 tarihinde son bulacak.