Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde ‘Geleneksel Adnan Menderes Fotoğraf ve Kitap Sergisi’ Açıldı

18.09.2023
Merhum Başbakan Adnan Menderes’in vefatının 62. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Geleneksel Adnan Menderes Fotoğraf ve Kitap Sergisi’nin açılışı, 18 Eylül 2023 tarihinde Üniversitemiz Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in ev sahipliğinde gerçekleşen serginin açılışına; AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen, Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, fakülte dekanları, MYO müdürleri, siyasi parti temsilcileri, akademik ve idari personel ile davetliler katıldı.

İçerisinde Adnan Menderes’in Başbakanlığı döneminde çekilmiş fotoğrafları, adına yazılan eserlerin ve idamına kadar olan süreçte hakkında basında çıkan haber arşivlerinin yer aldığı serginin açılışını, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent yaptı. Sergiye katılan davetlilere, Üniversitemiz İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Adnan Menderes Çalıştay Başkanı Prof. Dr. Turan Akkoyun tarafından bilgilendirmelerde bulunuldu.

Sergi, 21 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN