Festivale katılan Üniversitemiz Turizm Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Didim Meslek Yüksekokulunun gerçekleştirdiği workshoplarda, yerel lezzetlerin yanı sıra Dünya mutfağından da seçme ikramlıklara yer verildi. Kurulan stantlarda, Turizm Fakültesi ve Didim Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ikramlıklar beğeniye sunulurken; Ziraat Fakültesi bünyesinde üretilen süt ürünlerinin tanıtımı yapıldı ve Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri tarafından “Ağız ve Diş Sağlığı Bakımı” hakkında bilgiler verildi.
Festivalde, Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Okan Umut Şimşek ve öğrencileri ile Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Renan Tunalıoğlu’nun sunmuş olduğu workshoplar, katılımcılar tarafından beğeni ile takip edilirken, festivale davetli olarak katılım sağlayan Ekşi Mayam İşletme sahibi Büşra Nur Çökmez, Yabandan Mutfağa Sevim Şahin, Gurme Enginar İşletme sahibi Dilayda Bilge ve Hayri Usta’nın sunmuş olduğu workshoplar öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle izlendi. Aydın’ın yerel lezzetleriyle, yöresel ürünlerinin sergilendiği Gastronomi Festivali’nin gelenekselleştirilerek önümüzdeki yıllarda da devam etmesi planlanıyor.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu