Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulama Laboratuvarı ve Egzersiz Danışmanlığı Birimi Açıldı

01.08.2023
Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulama Laboratuvarı ve Egzersiz Danışmanlığı Birimi’nin açılışı 1 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşti.

Açılış törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aslıhan Büyüköztürk Karul, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayten Taşpınar ve Doç. Dr. Gürkan Günaydın, Hemşirelik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yıldız Denat ve Dr. Öğr. Üyesi Emel Tuğrul ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Akyol katıldı.

Açılışı gerçekleşen Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Uygulama Laboratuvarı ve Egzersiz Danışmanlığı Birimiyle, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerinin uygulamalarını gerçekleştirmeleri için bir laboratuvar olmasının yanı sıra Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanları tarafından egzersiz danışmanlığı, fiziksel değerlendirme ve gelişimsel değerlendirme hizmetlerini de kapsayarak aynı zamanda bölge halkının da hizmetten faydalanması amaçlanmaktadır.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN