Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde “ERASMUS, ESC, Gençlik Değişimi Projeleri Çerçevesinde ve Sivil Toplum Kuruluşları” Adlı Etkinlik Düzenlendi

22.12.2023
Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen “ERASMUS, ESC, Gençlik Değişimi Projeleri Çerçevesinde ve Sivil Toplum Kuruluşları” başlıklı etkinlik, 22 Aralık 2023 tarihinde AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Savaş Duman, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yasin Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Esin Ergin, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Toksoy, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Emin Yiğit ve Dr. Öğr. Üyesi Berivan Binay ile Üniversitemiz idari personeli ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşmacı olarak yer alan Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyoloji Yüksek Lisans Öğrencisi Özgecan Göksu, “ERASMUS, ESC, Gençlik Değişimi Projeleri Çerçevesinde ve Sivil Toplum Kuruluşları” başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Program, soru-cevap bölümünün ardından Prof. Dr. Savaş Duman’ın Özgecan Göksu’ya teşekkür belgesini takdim etmesi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN