Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde ‘Engelsiz Müzik Konseri’ Düzenlendi

22.04.2024
Üniversitemizde, 22 Nisan 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Yörük Ali Efe Salonu’nda ‘Engelsiz Müzik Konseri’ düzenlendi.

Konsere; Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür V. Prof. Dr. Süleyman Apak, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Nazilli Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk ile Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Konserde, Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri Doruk Ulutaş(piyano), İbrahim Öztürk (piyano) ve Mert Akoğlu (piyano) ile Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğretmeni Cafer Cem Gülsever (Kabak Kemane) tarafından müzik resitali verildi.

Etkinlik, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk’ün, katkılarından dolayı Doruk Ulutaş, İbrahim Öztürk ve Mert Akoğlu ile Cafer Cem Gülsever’e teşekkür belgelerini takdim etmesi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN