Üniversitemizde Düzenlenen Voleybol Turnuvası’nda Dereceye Giren Takımlara, Ödülleri Takdim Edildi

21.05.2024
27. Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası, 16 Mayıs 2024 tarihinde yapılan final müsabakaları sonunda yapılan kupa ve madalya töreni ile tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait olan Mimar Sinan  Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakalara, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cavit Kum, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kaya, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur,  Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reşat Kartal, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, SKS Spor Şube Müdür V. Orhan Çınar, Voleybol Komitesi Uzman Üyesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Vedat Şentürk ile Voleybol Komitesi Üyesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgen Veli Öztürk  katıldı.

Dereceye Giren Takımlar, kadınlarda birinci Tıp Fakültesi, ikinci Veteriner  Fakültesi, üçüncü Mühendislik Fakültesi ve dördüncü Diş Hekimliği Fakültesi olurken; erkeklerde birinci Veteriner Fakültesi, ikinci Tıp Fakültesi, üçüncü Diş Hekimliği Fakültesi ve dördüncü ise Buharkent MYO oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cavit Kum, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur, Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Kaya, Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reşat Kartal, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu ve Spor Bilimleri Fakültesinden Öğr. Gör. Vedat Şentürk tarafından takdim edildi.