Aydın İli Stratejik Planlama ve Yenilik Merkezi’nde (AİSYEM) gerçekleştirilen etkinliğe; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörü Arzu Akar, Gıda Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Nilgün Olan, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Olcay Boyacıoğlu ve Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirinyıldız konuşmacı olarak katıldı.
Etkinlikte, sürdürülebilir gıda üretimi, güvenli gıdaya erişim, sağlıklı beslenme ve gıda israfının önlenmesi konularında farkındalık oluşturulması hedeflendi. Konuşmacılar, gıda güvenliği politikalarının önemine, tüketici bilincinin artırılmasına ve yerel üretimin desteklenmesinin gerekliliğine dikkat çekti.
Etkinlik, öğrencilerin ve akademisyenlerin gıda sektöründeki güncel gelişmeler hakkında bilgi edinmesine ve disiplinler arası etkileşimin güçlenmesine katkı sağladı.
Üniversitemiz, “Erasmus Days 2025” Etkinliğinde Yerini Aldı
Rektörümüz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinin 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni Ziyaret Etti
2024 Akademik Performans Ödül Sonuçları Açıklandı: 3 Günlük İtiraz Süreci Başladı
Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Mezunumuz TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması’nda Birinci Oldu
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı “Yıllık 1924” Adlı Kitap Yayımlandı
Didim Meslek Yüksekokulunda ERASMUS ve FULBRIGHT Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirildi
Üniversitemiz ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Koordinasyonunda UBYS Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörünü Makamında Ağırladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu