Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Çifte Kupa Sevinci

27.04.2018
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenen KOÇFEST Spor müsabakalarında kadınlar ve erkeklerde şampiyon olan takımlarımızı 26 Nisan 2018 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarete, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey, Spor Koordinatörü Doç. Dr. Reşat Kartal, Antrenör Dr. Öğretim Üyesi Çağatay Dereceli ve öğrencilerimiz katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Cavit Bircan, öğrencilere ADÜ’ye yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür etti. Sporcular ile tek tek sohbet eden Rektörümüz bundan sonraki maçlarında öğrencilerimize başarılar diledi.

Rektörümüzün bizzat maçlara gelerek takımlarımıza verdiği desteğin öğrencilerimizin başarısında önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşat Karacabey, Rektörümüze desteklerinden dolayı BESYO adına teşekkür etti.

Antrenör Dr. Öğretim Üyesi Çağatay Dereceli, oynadıkları maçları fark atarak kazandıklarını dile getirerek müsabakalarda ADÜ’yü en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi.  Dereceli, “Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın vermiş olduğu destekleri boşa çıkarmadık dolayısıyla bu kupayı da kendisine armağan ediyoruz.” dedi.

Erkeklerde 10 Takım, Kadınlarda 5 Takımın katıldığı KOÇFEST Basketbol müsabakaları, Üniversitemizin yenilenen Spor Salonunda heyecanlı mücadelelere sahne olmuştu. Şampiyon öğrencilerimiz 6-11 Mayıs tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Süper Lige çıkma mücadelesinde de aynı başarıyı göstererek şampiyon olacaklarının sözünü verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN