Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Çevreye Saygı Etkinliği Gerçekleşti

30.05.2022
Üniversitemiz Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, 27 Mayıs 2022 tarihinde ADÜ Merkez Kampüs’te ‘Çevreye Saygı’ etkinliği gerçekleştirdi.

‘Çevresel Geri Dönüşüm ve Atıklar’ dersi hocası Tarık Özdemir’in düzenlediği etkinlikte, öğrencilere doğal çevrenin korunması, çevrenin sürdürülebilirliği,  atıkların geri dönüşümü gibi konularda çevre bilincine yönelik farkındalıklarının oluşturulması amaçlandı.

Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hulki Başaloğlu, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nesrin Oğurlu ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Canan Hazır’ın destek olduğu ‘Çevreye Saygı’ etkinliğinde öğrenciler çevreye atılmış olan, özellikle de geri dönüşümü mümkün olan, plastik şişeleri, kağıtları, ambalaj ve cam şişe atıklarını toplayarak geri dönüşüme katkı sağladılar. 

Yapılmış olan bu etkinlikle, ülkemizde her yıl 5 Haziran tarihinin bulunduğu hafta içerisinde kutlanacak olan ‘Türkiye Çevre Haftası’na da vurgu yapmak isteyen öğrenciler, herkesi daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre için ‘Çevreye Saygıya’ davet ettiler.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN