Üniversitemizde Banka Promosyon İhalesi Gerçekleştirildi

12.12.2022
Üniversitemize bağlı birimler için 3 yıl süre ile düzenlenen banka promosyon ihalesi, 24 bin 500 TL’lik son teklifle mevcut banka Vakıf Bank’ ta kaldı. İhale sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in personel sayısına rağmen diğer kurumların aldığı promosyan miktarının altında kalan ihalenin yenilenmesi konusunda görüş bildirdi. Promosyon ihalesi Ocak 2023’te yeniden gerçekleştirilecek.

Üniversitemiz Senato Salonu’nda saat 10.00’da başlayan ihale, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.  Üniversitemiz  Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş’ın  yönettiği ihaleye; ihale komisyonu, sendika yetkilileri ve banka temsilcileri katıldı.

İhaleye; Yapı Kredi Bankası, Türkiye İş Bankası, Halk Bankası, QNB Finans Bank, Akbank, Türkiye Ekonomi Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank katıldı. Son turda Vakıf Bank ve İş Bankası’nın çekişmesi gerçekleşti. İhalenin sonunda Vakıf Bank 24.500 TL ile ihalenin sahibi olurken; Türkiye İş Bankası 24.000 TL’lik teklifin ardından ihaleden çekildi.

Gerçekleşen ihalenin sonrasında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in personel sayısına rağmen diğer kurumların aldığı promosyon miktarının altında kalan ihalenin yeniden gerçekleştirilmesi yönündeki görüşü sonrasında toplanan komisyon, ihaleyi iptal ederek Ocak ayında yeniden yapılması yönünde karar aldı.

Konuya ilişkin detaylı açıklama, ilerleyen süreçte ilgili birimler tarafından web sayfamız üzerinden yapılacak.