Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Bahar Şenlikleri Toplantısı Yapıldı

01.04.2019
Üniversitemizde 29 Nisan-03 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri programını oluşturmak amacıyla 1 Nisan 2019 tarihinde Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut başkanlığında bir toplantı düzenlendi.

Üniversitemiz akademik birim temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantıda, önümüzdeki günlerde gerçekleşecek Bahar Şenlikleri kapsamında etkinlik düzenleyecek birimler ve topluluklar belirlendi.

Toplantıda, bahar şenliklerinin daha verimli hale getirilerek katılım oranının yükseltilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrenci topluluklarının şenlik içerisinde daha aktif bir rol oynamasını beklediklerini ifade eden Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut, akademik birimlerimizin bulundukları bölgenin kurumlarıyla iş birliği içinde çalışmalar yürütmesinin önemli olduğunu vurguladı. Toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir'in mesajını ileten Turgut, Üniversitelerin bir yandan eğitim ve öğretimini sürdürürken, diğer bir yandan da öğrencilerin toplumsal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yardımcı olmak için çalışmalar yapması gerektiğine dikkat çekti. Turgut “Biz Üniversite olarak şehirle bütünleşmek istiyorsak, kamu kurumları, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurmak durumundayız. Çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi söz konusu kurumlarla iş birliği içinde yürütmek, Üniversitemizi olumlu etkileyecektir.” dedi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN