Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Asaleten Atanan Memur Adayları Yemin Ederek Görevlerine Başladı

03.05.2019
Üniversitemizde farklı birimlerde görevli 12 aday memur Senato Salonu’nda 3 Mayıs 2019 tarihinde düzenlenen törenle yemin ederek asaleten görevlerine başladı.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Üniversitemiz Genel Sekreteri Baki Aslantaş, daire başkanları ve personelimiz katıldı.

Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimlerini başarıyla tamamlayıp asaleten devlet memurluğuna atanmaları dolayısıyla aday memurlar, 657 sayılı Devlet Memurları kanunun ilgili maddesine göre Türk Bayrağı üzerine yemin ederek, asaleten devlet memurluğu görevine başladı.

Yemin töreninde yaptığı konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir  "Vatana, millete ve bayrağa sadakatle görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. Ulvi bir göreve asaleten başlamış olan sizler için, adaylık sürecinde göstermiş olduğunuz gayretli çalışmalarınızın devamını ve bundan sonraki görevinizin hepinize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ailesi olarak siz değerli personelimize iş yaşamınızda başarılar dilerim." diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, konuşmalarının ardından asaleti tamamlanan memurlar adına, sınavda birinci olan Personel Daire Başkanlığı personeli Murat Yıldırım’a teşekkür plaketi verdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN