Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde Ara Sınav Döneminde Kütüphanede Ders Çalışan Öğrencilere Simit ve Çay İkram Ediliyor

26.11.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent önderliğinde ara sınav döneminde gece geç saatlere kadar Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilerimize yönelik, simit ve çay ikramı yapılıyor.

Dönem başından bu yana Üniversitemiz Üst Yönetiminin aldığı kararla hem öğrencilerin bütçesine katkı sağlamak hem de yoğun ders temposunda öğrencilere nefes aldırmak için her hafta çarşamba ve cuma günü sabahları sıcak çorba ikramı yapılırken; ara sınav döneminde de öğrencilere simit ve çay ikram edilmeye başlandı.

Özellikle öğrencilerin yoğun ders çalışma saatlerinde dağıtımı gerçekleşen ve öğrenciler için büyük motivasyon kaynağı olan ikramların her sınav döneminde yapılacağını ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemizde eğitim gören tüm öğrencilerimiz, bizlere ailelerinden birer emanettir. Ara sınav döneminin başlamasıyla birlikte kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrencilerimize destek olmak ve sınav stresini hafifletmek adına yapılan ikram sayesinde öğrencilerimiz hem enerji bulmuş oldu hem de biraz olsun sınav stresinden uzaklaşma fırsatı yakaladı.” dedi.

İkramlardan dolayı Üniversite Üst Yönetimine teşekkür eden ve memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, yapılan bu jestin sınav haftalarında motivasyonlarını artırdığını, kütüphanede geçirdikleri uzun çalışma saatlerinde onları teşvik ettiğini ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN