Üniversitemizde ADÜMTEK Sesleri

10.05.2017
Üniversitemiz öğretim üyeleri, öğrencileri, çalışanları ile başta Milli Eğitim olmak üzere pek çok farklı kuruluşlarında çalışan ve 35 kişilik bir ekipten oluşan ADÜMTEK Ritim Grubu’nun düzenlediği konser, 9 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Konsere, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Buharkent MYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Kırmacı’nın yanı sıra çok sayıda müzik sever katıldı.

Şefliğini Veteriner Hekim Görkem Öner’in üslendiği ADÜMTEK Ritim Grubu, nostaljik ve güncel eserlere yer vererek hazırladıkları repertuvarlarından seslendikleri eserlerle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca’nın ADÜMTEK Ritim Grup adına “Şef Veteriner Hekim Görkem Öner’e” teşekkür belgesi vermesi ile sona erdi.