Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliği Düzenlendi

09.11.2023
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinliği, 9 Kasım 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, Genel Sekreter Yardımcıları V. Tanfer Bilge ve Ramazan Bilir, Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Söke Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazan Öztürk, günün anlam ve önemine değindi. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Yelda Özsunar “Beyin ve Elektromanyetik Dalgalar” ve Tıp Fakültesi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Nural Öztürk “Çocuk Hastalarda BT Çekimlerinin Kanser Riskine Etkisi” başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından katkılarından dolayı Prof. Dr. Yelda Özsunar ve Dr. Öğr. Üyesi Nural Öztürk’e teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN