Üniversitemizde 76 Personel Üst Kadroya Geçirildi

30.03.2016
Üniversitemizde memur kadrosunda bulunan 76 personele, 28 Mart 2016 tarihinde Senato Salonu’nda Bilgisayar İşletmeni kadrosu verildi.

Toplantıya Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa Ali Sarılı, Genel Sekreter V.Yrd. Doç.Dr. Mustafa Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Göksel Baran, Personel Daire Başkanı Ali Evdilek katıldı.

Toplantıda Bilgisayar İşletmeni kadrosuna geçen personelimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversite için en iyisini yapmaya çalıştıklarını ve her zaman personelin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara destek vereceklerini ifade etti. Prof.Dr. Bircan, ”Alınan kadroların, üniversitemize yeni başarılar getirmesi dileğiyle, kadro alan personelimizi kutluyorum” dedi.