Üniversitemizde, 27. Spor Şenliği Toplantısı Gerçekleşti

12.01.2024
Üniversitemiz 2024 Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen “27. Spor Şenliği Toplantısı”, 12 Ocak 2024 tarihinde Spor Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Elçin Savaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkan V. Filiz Bayhan ve SKS Spor Şube Müdür V. Orhan Çınar eşlik etti.

Üniversitemiz spor temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, şenliklerin başlama tarihi, branşların belirlenmesi, müsabakaların yapılacağı yerlerin belirlenmesi, spor şenliği yürütme ve fikstür hazırlama kurulunun kurulması ile müsabakalara hazırlık sürecindeki maddeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı, öneri ve taleplerin dinlenmesi ile sona erdi.