Üniversitemizde 22. Kültür ve Sanat Şenlikleri Başladı

09.05.2017
Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca organize edilen ve bu yıl 22.’si düzenlenen Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin açılışı 8 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Efeler İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen’in açılışını gerçekleştirdiği 13 Mayıs’a kadar devam edecek ve 48 ayrı etkinliğin yer alacağı Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılışında Üniversitemiz Folklor Topluluğu tarafından bir gösteri sunuldu. Gösterinin ardından Atatürk Kongre Merkezi Fuaye Alanında açılışı yapılan, Tezhip Öğreticisi Varlık Esen ve öğrencilerinin çalışmalarından oluşan Tezhip Sergisine geçildi. 60’a yakın tezhip örneğinin yer aldığı sergi, 3 gün boyunca ziyaret edilebilecek.

Okullarımızın ve Topluluklarımızın çeşitli etkinlikleriyle renklenecek olan 22. Kültür ve Sanat Şenliği’ne personelimiz, öğrencilerimiz ve Aydın halkı davetlidir.