Üniversitemizde, "Uygulamalı Alanlarda Psikolog Olmak" Adlı Panel Düzenlendi

15.05.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Psikoloji Bölümü tarafından “10 Mayıs Dünya Psikologlar Günü” kapsamında, Psikoloji Topluluğu iş birliği ile Aydın Terapi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi desteğiyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Gökhan Malkoç'un "Deprem ve Psikososyal Müdahale" adlı semineri ile başlayan program, Dr. Öğr. Üyesi Gözde Sayın Karakaş'ın moderatörlüğünde gerçekleşen 'Psikolojiye Farklı Uzmanlık Alanlarından Bakış' paneli ile devam etti. Panele, Uzm. Psk. Özlem Gülder Altuner "Bağımlılık ve Şema Terapi", Uzm. Psk. Saygın Demirci "Adli Psikoloji ve Spor Psikolojisi", Uzm. Psk. Gür Şengün "Endüstri Örgüt Psikolojisi"  başlıklı konuşmalarıyla katılarak alan deneyimlerini paylaştı.

Kutlama etkinlikleri, Psikoloji Topluluğu önderliğinde, Aydın Terapi Psikolojik Hizmetler ve Psikoterapi Merkezi katkılarıyla düzenlenen 'Psikologlar Günü Kokteyl ve Müzik Dinletisi' etkinliği ile sona erdi.