Üniversitemizde, “Uluslararası Davetli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi” Açıldı

20.05.2024
Üniversitemiz Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Engelli Dostu Kütüphanesi’nde düzenlenen “Uluslararası Davetli 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sergisi”, 17 Mayıs 2024 tarihinde açıldı.

Sergi açılışına; Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Yalçın Özdemir, Türk Sanatı ve Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Aytaç, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkan V. Öğr. Gör. H. Gül Bozkurt, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kütüphanelerin, bilgi kaynaklarıyla eğitim ve öğretimin destekçisi ve vazgeçilmezi olduğu aynı zamanda kültürel faaliyetlerin gelişmesine de büyük katkı sağladığının ifade edildiği sergide, eserler ziyaretçiler tarafından incelendi.