Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde, “Tarih Bölümü Mezunları Buluşması” Etkinliği Düzenlendi

21.05.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Tarih Bölümü tarafından düzenlenen “ADÜ Tarih Bölümü Mezunları Buluşması”, 21 Mayıs 2024 tarihinde AİSYEM Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kariyer planlama kapsamında düzenlenen mezun-öğrenci buluşması etkinliğine; Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran, Tarih Bölümü Öğretim Üyeleri, fakültenin akademik ve idari personeli ile öğrencileri katıldı.

Moderatörlüğünü İTBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran’ın üstlendiği etkinlikte, Üniversitemizden mezun olan Öğr. Gör. Dr. Gurbet Gökgöz Bilen, Öğr. Gör. Merve Tuba Erden ve Tarih Öğretmeni Çağrı Şirin konuşmacı olarak yer aldı. Üniversitemizde öğrenimlerine devam eden öğrenciler ile bir araya gelen mezunlarımız, eğitim hayatlarında yaşadıkları anılarını, ilk iş mülakat tecrübelerini, çalışma hayatlarındaki deneyimlerini ve kariyer basamaklarını öğrencilerimizle paylaştı.

Etkinliğe katılan mezunlar, mezun olacak öğrencilere kariyer planlamaları konusunda önerilerde bulunarak öğrencilerden gelen soruları cevaplamalarının ardından etkinlik sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN