Üniversitemizde, “Sosyal Medya Bizi Kandırıyor mu?” Adlı Seminer Düzenlendi

29.12.2023
Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Topluluğu tarafından düzenlenen “Sosyal Medya Bizi Kandırıyor mu?” adlı seminer, 28 Aralık 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi İsa Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen seminerde konuşmacı olarak yer alan Uzman Doktor Emin Tunç Demir, “Estetik Uygulamalarda Sosyal Medya Etkisi ve Algı Kayması”,  Fizyoterapist Kübra Yıldız “Sosyal Medyada Gördüğümüz Egzersizler Herkese Uygun mu?Her Gördüğümüz Ergersizi Rutinimize Dahil Etmeli miyiz? Postür Analizi”, Uzman Psikolog Özge Çelik “Sıfır Beden Algısı ve Beslenme ile İlişkisi, Duygusal Beslenme” ve Diyetisyen Serez Tuğçe Uysal “Sosyal Medyada Gördüğümüz Popüler Diyetler” başlıklı sunumları gerçekleştirdi.

Seminer, soru-cevap bölümünün ardından konuşmacılara çiçek takdimi ile sona erdi.