Üniversitemizde, “Felsefe ve Yaşam Çalıştayı” Düzenlendi

26.02.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Felsefe Bölümü tarafından düzenlenen “Felsefe ve Yaşam Çalıştayı” 23 Şubat 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Çalıştaya; Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran, İTBF Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Günenç ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özver, Genel Sekreter Yardımcıları V. Tanfer Bilge ve Ramazan Bilir, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İTBF Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran ve Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Kılıç açılış konuşmalarında, Felsefe ve Yaşam Çalıştayı ile yeni fikir paylaşımları yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek çalıştayın başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

İTBF Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Kılıç’ın Oturum Başkanlığını yaptığı birinci oturumda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çetin Türk Yılmaz, Üniversitemiz İTBF Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdal İsbir konuşmalarını gerçekleştirdi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan’ın Oturum Başkanlığını yaptığı ikinci oturumda, Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ogün Ürek, Üniversitemiz İTBF Felsefe Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, Prof. Dr. Yavuz Kılıç ve Doç. Dr. Tuncay Saygın konuşma yaptı.

Çalıştay, Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran tarafından konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.