Üniversitemizde, “Felsefe Bölümü Mezunları Buluşması” Düzenlendi

06.06.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Felsefe Bölümü tarafından düzenlenen “ADÜ Felsefeden Mezun Olmak” başlıklı panel, 6 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Moderatörlüğünü İTBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berfin Kart Tepe’nin üstlendiği etkinlikte, Üniversitemizden mezun olan Mehmet Ali Taş (Lebenshilfe Schened e. V Lehrer), Adile Şahin (Özel Dörtgen Anadolu Lisesi), Bilge Pınar Akkaya (Şükrü Seher Ergil Çok Programlı Anadolu Lisesi) ve Oğuzhan Aydın (Aydın Sanat) konuşmacı olarak yer aldı. Üniversitemizde öğrenimlerine devam eden öğrenciler ile bir araya gelen mezunlarımız, eğitim hayatlarında yaşadıkları anılarını, ilk iş mülakat tecrübelerini, çalışma hayatlarındaki deneyimlerini ve kariyer basamaklarını öğrencilerimizle paylaştı.

Etkinliğe katılan mezunların, mezun olacak öğrencilere kariyer planlamaları konusunda önerilerde bulunmasının ardından öğrencilerden gelen soruların cevaplanması ile etkinlik sona erdi.