Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemizde, “Dijital Dönüşümde Nitelikli İstihdam Programı” Kapsamında İş Birliği Protokolü İmzalandı

10.01.2024
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ve Aydın Sanayi Odası iş birliğiyle 10 Ocak 2024 tarihinde “Dijital Dönüşümde Nitelikli İstihdam Programı” kapsamında protokol imzalandı.

Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ve Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş tarafından imzalandı. İmza Törenine; Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, Rektör Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran ve GEKA Aydın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Numan Katıksız katıldı.

İmzalanan protokol kapsamında, dijital dönüşüm süreciyle ilgili çalışmaları bulunan ve konuyla ilgili personel ihtiyacı olan işletmelerin söz konusu ihtiyaçlarının karşılanması, aynı zamanda öğrencilerin mezun olmadan önce iş hayatıyla ilgili farkındalıklarının artırılması, iş hayatına hazırlanması, sektörle ilgili bilgi sahibi olması ile bu süreçte öğrenciler için gerek duyulan eğitim ve yetenek geliştirme faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlanıyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “İmzalanan bu protokol ile Üniversite ve sanayi arasındaki iş birliğini güçlendirerek bölgesel gelişime katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Üniversitemize ve Aydın’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN