Üniversitemizde, “Dalgacık Dönüşümü ve Yapay Sinir Ağları ile Hisse Senedi Fiyat Tahmini” Adlı Etkinlik Düzenlendi

18.12.2023
Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından düzenlenen “Dalgacık Dönüşümü ve Yapay Sinir Ağları ile Hisse Senedi Fiyat Tahmini” başlıklı etkinlik, 15 Aralık 2023 tarihinde AİSYEM Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Programa, Üniversitemiz Aydın İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü İstatistik Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Elvan Hayat ve Doç. Dr. Tuğba Akın, Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Ümit Şenocak, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşmacı olarak yer alan Yüksek Lisans Ekonometri öğrencisi Çağrı Çoban, Dalgacık Dönüşümü ve Yapay Sinir Ağları ile Hisse Senedi Fiyat Tahmini” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.