Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç yaptığı açış konuşmasında, beslenmenin ve güncel literatürü takip etmenin bilimin gelişmesi adına ne kadar önemli olduğuna değindi.
Seminerde sunumlarını gerçekleştiren Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, “Nutrasötikler ve Bazı Hastalıklar Üzerine Etkileri”, “Mind Diyeti ve Hastalıklar Üzerine Etkisi”, “Bazı Besinlerin Anti- İnflamatuar Fonksiyonları ile Ödem Üzerindeki Etkileri”, “Mikroplastikler ve Kronik Hastalıklara Etkisi”, “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Beslenme“, “Anti-Aging ve Beslenme”, “İrisin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi”, “Sosyal Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi”, “Aralıklı Orucun Diyetlerde Kullanımı ve Etkileri”, “Seboreik Dermatit ile Candida Diyeti İlişkisi”, “Spirulina ve Buğday Çiminin Beslenme ile İlişkisi”, “Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuklarda Büyüme Geriliği”, “Yeni Nesil Konveksiyonlu Fırınların Beslenme ve Besin Öğeleri Üzerine Etkisi: Airfryer Örneği”, “Otizim Spektrum Bozukluğu ve Ketojenik Diyet” ile “Oreksin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi” konularında bilgi verdi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu