Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç yaptığı açış konuşmasında, beslenmenin ve güncel literatürü takip etmenin bilimin gelişmesi adına ne kadar önemli olduğuna değindi.
Seminerde sunumlarını gerçekleştiren Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, “Nutrasötikler ve Bazı Hastalıklar Üzerine Etkileri”, “Mind Diyeti ve Hastalıklar Üzerine Etkisi”, “Bazı Besinlerin Anti- İnflamatuar Fonksiyonları ile Ödem Üzerindeki Etkileri”, “Mikroplastikler ve Kronik Hastalıklara Etkisi”, “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Beslenme“, “Anti-Aging ve Beslenme”, “İrisin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi”, “Sosyal Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi”, “Aralıklı Orucun Diyetlerde Kullanımı ve Etkileri”, “Seboreik Dermatit ile Candida Diyeti İlişkisi”, “Spirulina ve Buğday Çiminin Beslenme ile İlişkisi”, “Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuklarda Büyüme Geriliği”, “Yeni Nesil Konveksiyonlu Fırınların Beslenme ve Besin Öğeleri Üzerine Etkisi: Airfryer Örneği”, “Otizim Spektrum Bozukluğu ve Ketojenik Diyet” ile “Oreksin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi” konularında bilgi verdi.
Rektörümüz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti
Öğretim Üyemizin “Kentsel İonia: 13 Şehrin Hikayesi” Kitabı Yayımlandı
Nazilli İİBF’den Jandarma Personeline Finansal Okuryazarlık Eğitimi
Rektörümüz, Diş Hekimliği Fakültesi Akademik Personeli ile Bir Araya Geldi
ÜBYS Geçiş Süreci Kapsamında Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, Nasuh Paşa Külliyesinin Açılışına Katıldı
Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Klinikum Osnabrück’e Akademik İş Birliği Ziyareti
Turizm Fakültesi 2025 Yılı 2. Çeyrek Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemiz Öğrencisi Muhammet Emin Çakır, Uluslararası Güreş Turnuvasında Altın Madalya Kazandı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu