Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç yaptığı açış konuşmasında, beslenmenin ve güncel literatürü takip etmenin bilimin gelişmesi adına ne kadar önemli olduğuna değindi.
Seminerde sunumlarını gerçekleştiren Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, “Nutrasötikler ve Bazı Hastalıklar Üzerine Etkileri”, “Mind Diyeti ve Hastalıklar Üzerine Etkisi”, “Bazı Besinlerin Anti- İnflamatuar Fonksiyonları ile Ödem Üzerindeki Etkileri”, “Mikroplastikler ve Kronik Hastalıklara Etkisi”, “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Beslenme“, “Anti-Aging ve Beslenme”, “İrisin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi”, “Sosyal Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi”, “Aralıklı Orucun Diyetlerde Kullanımı ve Etkileri”, “Seboreik Dermatit ile Candida Diyeti İlişkisi”, “Spirulina ve Buğday Çiminin Beslenme ile İlişkisi”, “Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuklarda Büyüme Geriliği”, “Yeni Nesil Konveksiyonlu Fırınların Beslenme ve Besin Öğeleri Üzerine Etkisi: Airfryer Örneği”, “Otizim Spektrum Bozukluğu ve Ketojenik Diyet” ile “Oreksin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi” konularında bilgi verdi.
Rektörümüz Başkanlığında MEYOK Müdürler Kurulu Toplantısı Gerçekleşti
Moda Tasarımı Programı Öğrencilerinden Tasarım Seçkileri Sergisi
Depan Biyoteknoloji, Eğitim Semineri Düzenledi
Üniversitemizde “Rektör-Akademik ve İdari Personel Buluşmaları” Devam Ediyor
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Buharkent MYO’da Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
ADÜ, OED Yerleştirme Projesi ile Türkiye’de Yine Bir İlki Gerçekleştirdi
ADÜ Öğrenci Toplulukları, ÜNİDES Desteğiyle Yedi Projeye İmza Attı
Üniversitemizde, Proje ve AR-GE Koordinatörlüğü Üst Komisyon Toplantısı Düzenlendi
Üniversite- Sanayi İş Birliği Kapsamında Ziyaretler Devam Ediyor
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu