Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç yaptığı açış konuşmasında, beslenmenin ve güncel literatürü takip etmenin bilimin gelişmesi adına ne kadar önemli olduğuna değindi.
Seminerde sunumlarını gerçekleştiren Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, “Nutrasötikler ve Bazı Hastalıklar Üzerine Etkileri”, “Mind Diyeti ve Hastalıklar Üzerine Etkisi”, “Bazı Besinlerin Anti- İnflamatuar Fonksiyonları ile Ödem Üzerindeki Etkileri”, “Mikroplastikler ve Kronik Hastalıklara Etkisi”, “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Beslenme“, “Anti-Aging ve Beslenme”, “İrisin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi”, “Sosyal Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi”, “Aralıklı Orucun Diyetlerde Kullanımı ve Etkileri”, “Seboreik Dermatit ile Candida Diyeti İlişkisi”, “Spirulina ve Buğday Çiminin Beslenme ile İlişkisi”, “Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuklarda Büyüme Geriliği”, “Yeni Nesil Konveksiyonlu Fırınların Beslenme ve Besin Öğeleri Üzerine Etkisi: Airfryer Örneği”, “Otizim Spektrum Bozukluğu ve Ketojenik Diyet” ile “Oreksin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi” konularında bilgi verdi.
Merkez Laboratuvarı Taşınma Süreci Kapsamında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, YÖKAK 2025 Yılı Değerlendirme Programları Bilgilendirme Toplantısı’na Katıldı
Yabancı Diller Yüksekokulunda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Şan Konseri Gerçekleştirildi
Üniversitemiz, Millî Yetkinlik Hamlesi (MYH) Projesi Kapsamındaki Toplantıya Katıldı
Üniversitemizde Öğrencilere Yönelik Oryantasyon ve Bilgilendirme Programları Sürüyor
ADÜ, Uluslararası Görünürlüğünü Artırmaya Devam Ediyor
ADÜ, En Fazla Madalya Kazanan Üniversiteler Arasında Üçüncü Sırada
Üniversitemizde Dünya Gıda Günü Etkinliği Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu