Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dide Kılıçalp Kılınç yaptığı açış konuşmasında, beslenmenin ve güncel literatürü takip etmenin bilimin gelişmesi adına ne kadar önemli olduğuna değindi.
Seminerde sunumlarını gerçekleştiren Beslenme ve Diyetetik Bölümü 4. sınıf öğrencileri, “Nutrasötikler ve Bazı Hastalıklar Üzerine Etkileri”, “Mind Diyeti ve Hastalıklar Üzerine Etkisi”, “Bazı Besinlerin Anti- İnflamatuar Fonksiyonları ile Ödem Üzerindeki Etkileri”, “Mikroplastikler ve Kronik Hastalıklara Etkisi”, “Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (DEHB) ve Beslenme“, “Anti-Aging ve Beslenme”, “İrisin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi”, “Sosyal Medyanın Beslenme Alışkanlıkları Üzerine Etkisi”, “Aralıklı Orucun Diyetlerde Kullanımı ve Etkileri”, “Seboreik Dermatit ile Candida Diyeti İlişkisi”, “Spirulina ve Buğday Çiminin Beslenme ile İlişkisi”, “Kronik Böbrek Yetmezliği Olan Çocuklarda Büyüme Geriliği”, “Yeni Nesil Konveksiyonlu Fırınların Beslenme ve Besin Öğeleri Üzerine Etkisi: Airfryer Örneği”, “Otizim Spektrum Bozukluğu ve Ketojenik Diyet” ile “Oreksin Hormonu ve Beslenmeyle İlişkisi” konularında bilgi verdi.
Üniversitemizde Kurumsal Akreditasyon ve Akademik Yıl Hazırlıkları Görüşüldü
Üniversitemizde, Vefatının 64. Yıl Dönümünde Adnan Menderes’i Andık
Üniversitemizde Personelimize Yönelik Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi
Anadolu Selçuklularının Bilinmeyen Kenti Kalehisar’da Arkeolojik Kazılar Sürdürülüyor
Akademisyenlerimizin Yer Aldığı Proje TÜBİTAK 3005 Kapsamında Destelenmeye Hak Kazandı
Öğretim Üyemiz COST Aksiyonunda Uluslararası Başarı Elde Etti
Üniversitemizden Gastronomi Alanında Tarihi Bir Başarı
Kariyer Planlama Dersleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu