Üniversitemizde, “Ameliyathane Teknikerleri Günü” Etkinliği Düzenlendi

26.04.2024
Üniversitemiz Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) “20 Nisan Ameliyathane Teknikerleri Günü” kapsamında düzenlediği etkinlik, 26 Nisan 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması MYO Müdürü Doç. Dr. Nazan Öztürk tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Güliz Uyar Güleç “Ameliyathanede Enfeksiyon Riskleri ve Kontrolü” ve Üniversitemiz Hastanesinde görevli Uzm. Hemşire Müjgan Aydemir “Hastane Enfeksiyonları ve Önemi, Cerrahi Alan Enfeksiyonları ve AKnıta Dayalı Uygulamalar” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Etkinlik, MYO Müdürü Doç. Dr. Nazan Öztürk’ün katkılarından dolayı Dr. Öğr. Üyesi Güliz Uyar Güleç ve Uzm. Hemşire Müjgan Aydemir’e teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.