Üniversitemizde, “ADÜ Gençliği ile Aşı Kararsızlığını Konuşuyoruz” Etkinliği Düzenlendi

14.05.2024
Üniversitemiz Tıp Fakültesi ADUVAC tarafından düzenlenen “ADÜ Gençliği ile Aşı Kararsızlığını Konuşuyoruz” adlı panel, 14 Mayıs 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Onur Yazıcı, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı panelin moderatörlüğünü Prof. Dr. Pınar Okyay yaptı. Panelde, Prof. Dr. Ayfer Gemalmaz, Prof. Dr. Filiz Abacıgil, Prof. Dr. Kayhan Delibaş, Prof. Dr. Şerife Barçın Öztürk, Doç. Dr. İlknur Çağlar ve Doç. Dr. Soner Sertan Kara konuşmacı olarak yer aldı.

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.