Üniversitemiz Yüzme Havuzu Özel Eğitim Öğrencilerinin Hizmetine Sunuldu

12.05.2017
Sosyal sorumluluklarının bilincinde, topluma fayda katan projelere destek veren Üniversitemizde, 10 Mayıs 2017 tarihinde Aydın Ticaret Odası İlkokulu’nda öğrenim gören özel eğitim sınıfı öğrencilerinin Üniversitemiz yüzme havuzundan ücretsiz olarak faydalanmasını içeren bir protokole imza atıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen protokol törenine, Üniversitemiz Özel Eğitim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bildiren, Yrd. Doç. Dr. Sibel Şeker ile Aydın Ticaret Odası İlkokulu Müdürü Mehmet Korkmaz ve okul öğretmenleri katıldı.

Öğrencilerin, Üniversitenin imkanlarından yararlanmasının sosyal gelişimleri açısından önem taşıdığını vurgulayan Korkmaz, Rektörümüze özverili yaklaşımdan dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ise birkaç ay önce Aydın Ticaret Odası İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı’nı ziyaret ettiklerini anımsatarak, öğrencilerin bu taleplerini bir protokole dönüştürmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.