Üniversitemiz Yönetimi Tıp Fakültesinde İncelemelerde Bulundu

26.05.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, 25 Mayıs 2023 tarihinde Tıp Fakültesinde incelemelerde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç’a, Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Ayhan Aköz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Gökhan Cesur ve Fakülte Sekreteri Oktay Pasha eşlik etti. Dekan V. Prof. Dr. Ayhan Aköz tarafından, fakültede bulunan bölümler ile teknik ve fiziksel imkânlar hakkında açıklama yapılırken eğitim-öğretim ile gerçekleşen ve devam eden projelerle ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Öğrencilerle de bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, laboratuvarlarda ve dersliklerde de incelemelerde bulundu. Binanın teknik durumu ve yapılması planlanan projeler hakkında da bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, daha sonra Tıp Fakültesinin idari ve akademik personeli ile görüştü.