Üniversitemiz Yönetimi, Aydın Sağlık Hizmetleri MYO’yu Ziyaret Etti

14.07.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, 14 Temmuz 2023 tarihinde Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç’a, MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Nesrin Oğurlu, Bölüm Başkanları Doç. Dr. Erman Oryaşın ile Dr. Öğr. Üyesi Mert Soysal ile akademik ve idari kadro eşlik etti.

MYO Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, okulda bulunan bölümler ile teknik ve fiziki imkânlar hakkında açıklama yaparken; eğitim-öğretim ile ilgili gerçekleşen ve devam eden projeler ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Meslek Yüksekokulu binası ve dersliklerinde incelemelerde bulunduktan sonra Mediko Sosyal Merkezi ve Aydın Gençlik Merkezi’nde de (Genç Ofis) çeşitli incelemelerde bulundu.