Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Veteriner Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

10.05.2018
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 7 Mayıs 2018 tarihinde Veteriner Fakültesi Kampüsünde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı A. Muharrem Uçmaklıoğlu, il müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 

Tören öncesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy, Fakültenin gelişimine katkıda bulunan firmalara teşekkürlerini sunarak plaketlerini verdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, mezun olan öğrencilere yollarının açık olması temennisinde bulunarak “Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, bundan sonra yapacağınız işler bereketli olsun. Rabbim sizleri korusun.” dedi. Konuşmasına Veteriner Fakültesinden mezun olan öğrencilerin yurtdışında da diplomalarının geçerli olduklarını belirterek devam eden Prof. Dr. Bircan, bu Fakülteden mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi. Bircan, mezun olan öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün Ömer Göksoy öğrencileri tebrik ederek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiği konuşmasında “Fakültemiz Ülkemizin akredite olmuş 5 fakültesinden birisidir. 2016 yılında Dünyadaki en iyi 200 Veteriner Fakültesi içerisinde yer alan iki Türk Veteriner Fakültesinden bir tanesidir. Fakültemizle ne kadar gurur duysak azdır. Sizler bizim için çok önemlisiniz, sizler bizim mesleğimizin temsilcileri ve bizim geleceğimizsiniz.”dedi.

Fakülte birincisi Veteriner Hekim Hakan Yamaçoğlu mesleğe katılmanın sevincini onurunu yaşamaktan gurur duyduğunu, mesleğini temsil ederken elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyerek emeklerinden dolayı bölüm hocalarına ve ailelere teşekkür etti. Öğrencimiz plaketini ve başarı belgesini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın elinden aldı.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından pilav ikramı ve kep atma töreni ile mezuniyet töreni sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN