Üniversitemiz Veteriner Fakültesi’nden Tüm Gün Kütüphane Hizmeti

15.03.2017
Sağladığı olanaklarla öğrencilerinin memnuniyetini her geçen gün arttırmayı hedefleyen Üniversitemiz Veteriner Fakültesi, 1 Mart 2017 tarihinde başlamış olduğu uygulamayla kütüphane hizmetlerinin süresini 7/24 saat olacak şekilde yeniden düzenledi.

Türkiye’de eğitim veren Veteriner Fakülteleri içerisinde EAEVE uygunluğuna uluslararası tanınırlığını kazanan ve eğitim kalitesinin Avrupa Birliği Standartlarını karşıladığı tescil edilen 4 fakülteden bir tanesi olan Üniversitemiz Veteriner Fakültesi, ulusal akreditasyon çalışmalarını başarıyla tamamlayarak akredite olmuştu. Söz konusu akreditasyonlar için yapılan ziyaretlerde, kütüphanelerin  kullanımına ilişkin alınan kararın hayata geçirilmesini sağlayan uygulamayla,  Fakülte bünyesinde hizmet veren okuma salonunun çalışma saatleri yeniden düzenlendi.

Düzenlemeyle,  Üniversitemiz Veteriner Fakültesi okuma salonu,  zaman sınırlaması olmadan 7/24  hizmet verecek. Öğrencilerimiz tüm gün okuma salonundan faydalanabilecek.