Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz ve Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) Arasında Protokol İmzalandı

15.06.2023
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ve Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) iş birliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK) kapsamında; 15 Haziran 2023 tarihinde var olan iş birliği protokolüne bağlı olarak yürütülecek programların usul ve esaslarına ilişkin sözleşme imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in Onursal Başkanı olduğu kongrenin imza törenine, Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Serdar Sağkal, EPÖDER Başkanı Doç. Dr. Cem Babadoğan, Kongre Düzenleme Kurulu olarak Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Eğitim Programları Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asuman Seda Saracaloğlu katıldı.

11. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi (ICCI-EPOK 2023), “Öğretmen Eğitiminde Program Çalışmaları” ana teması ile Üniversitemiz Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde, Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER) iş birliğiyle 26-28 Ekim 2023 tarihlerinde Üniversitemiz Merkez Kampüsü’nde düzenlenecek.

Kongre kapsamında, öğretmen eğitimi alanında önemli çalışmaları olan çağrılı konuşmacılar, dünyada ve Türkiye’de eğitim programları ve öğretim konularının tartışılacağı paneller ve sözlü bildiriler yer alacak. 

Kongreye bildiri özeti gönderimi ile kabul edilen bildiri özetleri kitabı ve başvuran katılımcıların bildiri tam metinleri hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra elektronik olarak yayınlanacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN