Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz ve Aydın Valiliği Arasında Protokol İmzalandı

11.03.2022
Aydın Valiliği koordinesinde düzenlenecek olan Turizm Çalıştayı öncesinde Üniversitemiz ile Aydın Valiliği arasında protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen törende, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir protokolü imzaladı.

Aydın’da 13-15 Mayıs tarihlerinde Aydın Valiliği koordinesinde düzenlenecek olan Turizm Çalıştayı’nın Aydın’ın, turizm potansiyelinin ve cazibesinin artırılması adına önem taşıdığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, protokolün Aydın turizmi açısından hayırlı olmasını diledi.

Aydın Valisi Hüseyin  Aksoy, çalıştayın Aydın turizmi adına önemli olduğunu vurgulayarak; “Aydın Turizm Çalıştayı’nı gerçekleştirmek üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitemiz ile bir protokol imzaladık. Aydın turizmde önemli potansiyelleri olan bir kent ve mevcut durumu görmek, daha iyi bir noktaya taşıyabilmek için bu süreçte yapabileceğimiz çalışmaları ortaya koymak adına turizm sektörünün tüm paydaşları ile beraber bir turizm çalıştayı yapmaya karar verdik. 13-15 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası ilçesinde bu turizm çalıştayı gerçekleştirilecek. Bu konuda ADÜ Rektörüne, Turizm Fakültesine, Turizm Meslek Yüksek Okulu’nun yöneticilerine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün mensuplarına bu çalıştayda önemli görevler düşüyor. Ayrıca sektörden birçok kişinin görüş ve önerilerini alarak bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İlimizin turizmini biraz daha üst noktalara taşıyabilmek adına bu çalıştayın da bizlere önemli bir katkısı olacağını düşünüyorum. İlimiz için böylesine önemli bir projede bizlerle iş birliği yapan ADÜ’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN