Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Genel Uyum Eğitimi Gerçekleşti

07.01.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinde göreve yeni başlayan personele yönelik olarak düzenlenen ‘Genel Uyum Eğitimi’ 5 Ocak 2016 tarihinde Hastane Seminer Salonu’nda gerçekleşti.

Hastanemizin farklı birim personellerinin gerçekleştirdiği sunumlarla yeni başlayan personelin kurumu tanıması ve oryantasyonunun sağlanmasının amaçlandığı toplantıda, hastanenin kuruluşu, yönetsel yapı ve yöneticiler, kalite yönetim birimi ve görevleri, çalışma koşulları ve izinler, işyeri hemşiresi çalışan sağlığı hakları ve güvenliği birimi, hasta ve hasta yakınları ile iletişim, tıbbi sosyal hizmet, hasta hakları ve hasta sorumlukları, enfeksiyon kontrol komitesi, el hijyeni, atık ayrıştırma, acil durum ve afet yönetimi konuları hakkında bilgiler verildi.