Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi İftarda Bir Araya Geldi

01.07.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinin düzenlediği iftar programı 30 Haziran 2016 tarihinde poliklinik girişinde gerçekleşti.

Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Tıp Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Serpil Demirağ, başhekim yardımcıları, hastane idari personeli ile hasta ve hasta yakınları katıldı.  

Geniş katılımla gerçekleşen iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Başhekim Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz yemek öncesi masaları dolaşarak personel, hasta ve hasta yakınlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, hasta ve hasta yakınları ile iftar açmanın kendisini çok duygulandırdığını, ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin Üniversitemiz ve Aydın için büyük önem taşıdığını söyledi. Başhekim Yrd. Doç. Dr. Yılmaz konuşmasında, personel, hasta ve hasta yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelmekten dolayı memnuniyetini ifade etti.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN