Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi İftar Yemeğine Ev Sahipliği Yaptı

16.06.2017
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesinin düzenlediği iftar programı 14 Haziran 2017 tarihinde Hastanemiz Öğretim Üyesi Bloğunda gerçekleşti.

İftar yemeğine; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı ve hastane personeli katıldı.

Hasta ve hasta yakınlarının katıldığı iftar yemeğinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı yemek öncesi masaları dolaşarak tüm misafirlere hoşgeldiniz diyerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.  

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ise yaptığı konuşmada bu mübarek ayda hasta ve hasta yakınları ile iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahurlarda ihtiyacı olanlara yardımcı olacaklarını belirtti. Yemekte, hasta ve hasta yakınlarıyla ilgilenen ve sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan konuşmasına “Hayırlı Ramazanlar” dileyerek son verdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya gelen hastanemiz personeli ise iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN