Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Toplantıları Düzenlendi

26.04.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesi tarafından, Prof. Dr. Yavuz Yeniçerioğlu başkanlığında 24 Nisan 2016 tarihinde ‘2. ADÜ Diyaliz Toplantıları’ adlı eğitim programı Atatürk Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitime, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Erişkin Nefrolojisi Bilim Dalı  Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Akdam, Hemodiyaliz Ünitesi, Hemodiyaliz Sorumlu Hemşiresi Hatice Erkul, Hemodiyaliz Eğitim Hemşiresi Aynur Topçu, Periton Diyaliz Hemşiresi Özgül Özbek ve Uzm. Hemşire Ayşegül Kahraman’dan oluşan organizasyon komitesi,Üniversitemiz Hastanesi Erişkin ve Çocuk Nefrolojisi Bilim Dalları , Söke Sağlık Yüksekokulu,  Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesinden Öğretim Üyeleri Aydın ili ve çevre illerden gelen akademisyenler, hemodiyaliz doktorları hemşireleri ve hemodiyaliz teknikerliği öğrencileri katıldı.

13 sunumun gerçekleştiği toplantıda diyaliz alanında yapılmış çalışmalar, yenilikler, pratik uygulamalar ve deneyimler paylaşıldı.