Üniversitemiz Türk Sanat Müziği Korosundan Müzik Şöleni

08.05.2018
Üniversitemiz 23. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında ADÜ Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen konser, 3 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda gerçekleşti.

Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğr. Gör. Dr. Vasfi Çilingir’in şefliğini üstlendiği konsere, Üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve çok sayıda müziksever katıldı.

ADÜ Türk Sanat Müziği Korosunun, kanto, tango ve vals esintilerinden oluşan şarkıları seslendirdiği konserde, dans gösterileri de katılımcıların beğenisini topladı.  Müziğin ve dansın harmanlandığı konserde, dinleyicilerin de eserlere eşlik etmesi sonucu eğlenceli anlar yaşandı.

Konser, Koro Şefi Öğr. Gör. Dr. Vasfi Çilingir’in koro ekibine teşekkür belgelerini vermesinin ardından sona erdi.