Üniversitemiz Turizm Fakültesi Öğrencilerine Turkish Do&Co Yetkililerinden Seminer

08.03.2016
Turkish Do&Co firması yetkilileri, Turizm Fakültesi öğrencilerine 2 Mart 2016 tarihinde Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda seminer verdi.

Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Kutlu ve eğitim biriminden "Flying Chef" Cengiz Mert Dövüşgen katıldı. Etkinlikte firmanın insan kaynakları politikaları, Do&Co'da staj yapma ve çalışma, uçuş esnasındaki mutfak ve servis operasyonları gibi konular öğrencilere anlatıldı.

Etkinliğin sonunda Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Çolakoğlu tarafından firma yetkililerine teşekkür belgesinin yanı sıra Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan’ın editörlüğünü yaptığı  “Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler” isimli kitap hediye edildi.