Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Kutlu ve eğitim biriminden "Flying Chef" Cengiz Mert Dövüşgen katıldı. Etkinlikte firmanın insan kaynakları politikaları, Do&Co'da staj yapma ve çalışma, uçuş esnasındaki mutfak ve servis operasyonları gibi konular öğrencilere anlatıldı.
Etkinliğin sonunda Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Çolakoğlu tarafından firma yetkililerine teşekkür belgesinin yanı sıra Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan’ın editörlüğünü yaptığı “Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler” isimli kitap hediye edildi.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu