Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Kutlu ve eğitim biriminden "Flying Chef" Cengiz Mert Dövüşgen katıldı. Etkinlikte firmanın insan kaynakları politikaları, Do&Co'da staj yapma ve çalışma, uçuş esnasındaki mutfak ve servis operasyonları gibi konular öğrencilere anlatıldı.
Etkinliğin sonunda Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Çolakoğlu tarafından firma yetkililerine teşekkür belgesinin yanı sıra Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan’ın editörlüğünü yaptığı “Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler” isimli kitap hediye edildi.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu