Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Kutlu ve eğitim biriminden "Flying Chef" Cengiz Mert Dövüşgen katıldı. Etkinlikte firmanın insan kaynakları politikaları, Do&Co'da staj yapma ve çalışma, uçuş esnasındaki mutfak ve servis operasyonları gibi konular öğrencilere anlatıldı.
Etkinliğin sonunda Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Çolakoğlu tarafından firma yetkililerine teşekkür belgesinin yanı sıra Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan’ın editörlüğünü yaptığı “Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler” isimli kitap hediye edildi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu