Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Kutlu ve eğitim biriminden "Flying Chef" Cengiz Mert Dövüşgen katıldı. Etkinlikte firmanın insan kaynakları politikaları, Do&Co'da staj yapma ve çalışma, uçuş esnasındaki mutfak ve servis operasyonları gibi konular öğrencilere anlatıldı.
Etkinliğin sonunda Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Çolakoğlu tarafından firma yetkililerine teşekkür belgesinin yanı sıra Turizm Fakültesi Konaklama İşletmeciliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Osman Nuri Özdoğan’ın editörlüğünü yaptığı “Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler” isimli kitap hediye edildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Bülent Kent, Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni'ne Katıldı
Sümer Kampüsü’nde Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi
İŞKUR Gençlik Programı Kapsamında Eğitimler Başarıyla Tamamlandı
Üniversitemizden Milli Teknoloji Atölyesi Projesine Büyük Adım
İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Verildi
ADÜ Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreni Gerçekleşti
Koçarlı MYO 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Devlet Konservatuvarı Piyano Ana Sanat Dalı Öğrencilerinden Mezuniyet Resitali
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu