ÜNİVERSİTEMİZ TURİZM FAKÜLTESİ’NDEN GÜVENLİ MOTOSİKLET SÜRÜŞÜ EĞİTİMİ

29.12.2016
Ulaşım aracı olarak motosiklet kullanımının yoğun olarak görüldüğü ilçelerimizden biri olan Kuşadası’nda bulunan Üniversitemiz Turizm Fakültesi, 23 Aralık 2016 tarihinde güvenli motosiklet sürüş teknikleri eğitimine ev sahipliği yaptı.

Öğretim Görevlisi Funda Sönmezateş ve Turizm Fakültesi AKUT Öğrenci Topluluğu’nun davetlisi olarak Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda konuşan RoSPA, IAM ve ADAC gibi uluslararası eğitmenlik sertifikaları sahibi deneyimli eğitmen Zafer Akçay, tehlike kaynağının araçlar değil sürücüler olduğuna dikkat çekerken, Uluslararası sürüş standartları, kıyafet seçimi, sistemli sürüş davranışı, ileri seviye görüş teknikleri, yol tutuş prensipleri, aracı yönlendirme ve konumlandırma gibi gibi pek çok hususta dinleyicileri bilgilendirdi.