Üniversitemiz TÖMER Öğrencileri Bir Araya Geldi

13.11.2015
Üniversitemiz Türkçe Uygulama ve Araştırma Merkezine (TÖMER) bağlı öğrencilerimiz 6 Kasım 2015 tarihinde Mühendislik Fakültesi Toplantı Salonunda Aydın Polat Eğitim Kurumları personeliyle bir araya geldi.

Etkinliğe Okt. Fatma Sinecen, TÖMER öğrencileri, Aydın Polat Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yasin Gülpolat ve Aydın Polat Eğitim Kurumları personeli katıldı. Etkinlikte, Türkiye, Aydın ve Üniversitemiz hakkında düşüncelerini paylaşan öğrencilerimizin karşılaştıkları sorunlar hakkında da çözümler üretilmeye çalışıldı. Türkiye’de yabancı öğrencilerin artmasının, ülkemizin misafirperverliği ve yardımseverliğinin ön plana çıkarılması ile mümkün olacağı ifade edilirken, bu tür etkinliklerin öğrencilerimizin adaptasyonu açısından önemli olduğu vurgulandı. TÖMER öğrencilerinin memnun olarak ayrıldığı etkinlik sonunda Okt. Fatma Sinecen, Aydın Polat Eğitim Kurumlarına, Yasin Gürpolat ve çalışma ekibine sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.