Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Orhan Çildağ Emekli Oldu

13.12.2016
1994 yılından beri Üniversitemizde çalışmakta olan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları kliniğinin kurucu başkanı Prof. Dr. Orhan Çildağ Aralık 2016 tarihi itibariyle emekli oldu.

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından 10 Aralık 2016 tarihinde düzenlenen emeklilik yemeğine Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri ve Uzmanlık Öğrencilerinin yanı sıra Tıp Fakültesi ve diğer fakültelerden de  katılım  gerçekleşti.

Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fisun Karadağ tarafından Prof. Dr. Orhan Çildağ’a teşekkür plaketi sunuldu.

Adnan Menderes Üniversitesi  ailesi  olarak   bilime  yaptığı  katkılardan dolayı öğretim üyemize  teşekkür eder,  sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik dönemi geçirmesini dileriz.